Најновије вести

Радојевић гласао у пратњи великог броја грађана и страначких колега

Нешто пре осам часова, у Техничкој школи, на бирачком месту број 2 у Северној Митровици гласао је и кандидат за градоначелника Милан Радојевић.

 

Радојевић је до овог бирачког центра стигао у пратњи председника и потпредседника Српске листе Горана Ракића и Игора Симића, кандидата за одборнике у локалном парламенту и велики број грађана који су одлучили да своје бирачко право искористе већ у првим сатима након означавања почетка гласања.

Они који су гласали кажу да им је циљ да својим гласом допринесу да се у институцијама буду кредибилни представници који ће се борити за права и интересе српског народа на Косову.

Кандидат за градоначелника Северне Митровице Милан Радојевић рекао је у краткој изјави за новинаре након гласања у Техничкој школи да очекује да Срби и кроз ове изборе одбране право на слободу, право на своје писмо, на слободу говора и кретања.

Радојевић је изразио очекивање да ће изборни процес протећи у најбољем могућем реду и да ће грађани показати одговорност.

На истом месту своје гласачко право искористили су и председник и потпредседник Српске листе Горан Ракић и Игор Симић, као и кандидат за одборника општине Косовска Митровица Александар Спирић.

 

 

Подели на: