Најновије вести

Стигла помоћ од УНИЦЕФ-а

УНИЦЕФ је донирао општини Партеш 30 хигијенских пакета, намењених социјлано угроженим породицама , а у овкиру борбе против корона вируса. Према речима председника поменуте општине Драгана Петковића, чланови општинског кризног штаба ће наредних поделити пакети пакете онима којима су намењени , тако што ће се направити листа приоритета.

 

Петковић се захвалио донатору на помоћи у име становника Партеша.Он је уједно подсетио да је све време од проглашења ванредних мера у борби портив коронавируса, општина Партеш активно укључена у њиховом спровођењу и обезбеђивању разних видова помоћи онима којима је најпотребнија у актуелним околностима.

За сада на територји општоине Партеш, у којој иначе живи око 5000 Срба, није било случајева позтивних на коронавирус. Дезинфиковани су сви јавни објекти, а грађани се пидржавају мера и упустава које се односе на борбу притив корона вируса, што поред осталог подразујева социјално дистанцирање и ограничено кретање ван прописаног времена, као и ношење заштитних маски и рукавица у одређенм околностима.

С.И.

Подели на: