Најновије вести

У Србији 457 оболелих од Ковида-19, највише у Београду, Нишу и Ваљеву

Од коронавируса у Србији преминуло је укупно осам људи. Према последњим информацијама, потврђено је 457 случајева. Још један авион са медицинском помоћи и опремом слетео на београдски аеродром. Председник Вучић и премијерка Брнабић ће се у 18 часова обратити јавности.

 

Укупно је је од Ковида-19 оболело 457 људи.

Највећи број оболелих је у Београду, Нишу и Ваљеву. Епидемиолози прате из сата у сат, а на основу извештаја ће се предузимати мере.

Мушкарац стар 62 године из Шапца је и осма жртва у Србији.

На Косову има 86 особа заражених коронавирусом, након што је синоћ откривено седам нових случајева, саопштено је из Института за јавно здравље.

Директорка Института “Батут” докторка Верица Јовановић апеловала је још једном на редовној конференцији за новинаре на грађане да остану у својим кућама и истакла да је кључ превентива како би се спречило ширење коронавируса.

Влада Србије је препоручила црквама и верским заједницама да се верски обреди обављају на безбедан начин и без присуства верника, уз поштовање свих досадашњих мера Владе.

На београдски аеродором синоћ је слетео још један авион са медицинском помоћи и опремом за Србију, а нову помоч дочекала је премијерка Ана Брнабић.

Маске стижу у апотеке широм Србије, а у међувремену је настављен повратак заглављених српских путника на аеродромима широм света.

Председник Александар Вучић и председница Владе Ана Брнабић ће се у 18 часова обратити јавности.

Подели на: