Најновије вести

Вучић пуштен кући после лечења на ВМА

Здравствено стање председника Србије Александра Вучића је стабилно и пуштен је кући после лечења на Војномедицинској академији због кардиоваскуларних проблема.

 

Саветница за медије председника Вучића Сузана Васиљевић изјавила је синоћ да је председник два дана био на апаратима и да се сада осећа мало боље, да мора да се придржава терапије, као и да смањи обавезе.

Министар здравља Златибор Лончар објаснио је јуче да је председник био животно угрожен.

Вучић, према његовим речима, има хроничне, мање проблеме са срцем, али је у петак дошло до озбиљног погоршања његовог здравственог стања, када је одлучио да се обрати лекарима ВМА.

Одмах по пријему процењено је да је председник животно угрожен, након лекарске интервенције, председник је добро реаговао на терапију која му је преписана.

Стручни тимови ВМА су председнику Србије препоручили да у наредном периоду смањи своје редовне активности како би се у потпуности опоравио.

И сам председник Вучић се обратио јавности у суботу, поруком на друштевним мрежама у којој је захвалио свима који су бринули за њега и навео да се данас враћа у посао.

Подели на: