Најновије вести

“ДИФ” испред “Партизана”

На највећем турниру на Балкану, „Драган Манце куп 2019” у организацији фудбалског клуба Партизан, преко 200 екипа и 3.000 дечака из Србије и осталих Европских земаља борило се за трофеј намењен победнику, међу њима и ОФК “Диф” из Косовске Митровице.

 

ДИФ као једини представник са Косова и Метохије учествовао је са 3 генерације 2009, 2010 и 2011. У групној фази турнира, генерације 2009 и 2011 заузеле су треће место, док су дечаци из класе 2010 остварили велики успех и прошли групу заједно са Партизаном.

Трећег дана турнира дошло је до елиминационе рунде и осмина финала где су цицибани ОФК ”ДИФ” савладали екипу “Шампион” из БиХ резултатом 3:2 и пласирали се међу најбољих 8 екипа, где су учествовали “Партизан”, “Чукарички” и “Диф”.

Наши малишани су поражени од екипе “ Бистрица” са 3:1 и у коначном пласману заузели 5 место. Треба напоменути да су поједине утакмице директно преношене на Спорт клуб каналу.

У коначном пласману за 2010. Годиште “Чукарички” је први ,други”Банатул”,трећи ”Паок Солун” док је “ДИФ” из Косовске Митровице на петом месту, док је екипа ”Партизан”а је тек на седмом месту .

Подели на: