Најновије вести

ФК Рудар Из К.Митровице успешан у Пожаревцу, 2 злата и 1 сребро

Огроман успех малих фудбалера из Косовске Митровице на турниру у Пожаревцу. “Поносни смо на нашу децу! Још једном су на најлепши могући начин преставили наш град Косовску Митровицу!”, кажу из Управе ФК Рудар.

 

На овом турниру млади фудбалери ФК Рудар учествовали су у четири категорије.

Генерација 2007. одиграла је одлично у групној фази и заузела 1. Место у групи, одакле се пласирали директно у 1/4 Финале.

Генерација 2008. је газила све пред собом, па су заслужено стигли до Финала где су се састали са екипом ВГСК.

Тотална доминација генерације 2009! “Класа ‘09 је прошла попут брзог воза, прегазила све редом и заслужено дошла до врха. Освојено је 1. МЕСТО без и једног пораза. Имали смо чак и два играча са по 6 голова”.

А стопама старијих другова ишла је и класа 2010! Најбољи међу најбољима! Генерација 2010. сусретала се са одличним екипама и имала јако тежак пут до врха.

”У Полуфиналу састали су се са сјајном екипом ФК Петлић из Смедерева, који су били једни од фаворита за освајање првог места. Али овог пута наши мајстори су славили и нашли се у Финалу. Финале 3-0 за наше Златне момке и још једно 1. МЕСТО без и једног пораза. У 4. Генерације одиграли смо 17 утакмица и имали 15 победа и две нерешене. ОВИ ДЕЧАЦИ СУ СЈАЈНИ! Велику захвалност дугујемо одличним домаћнима. ФАНТАСТИЧАН ДОЧЕК!!! Два дана у Пожаревцу и право уживање код наших пријатеља који су нас сјајно дочекали! Захваљујемо се и организатору и свим осталим људима на свему што су урадили за нашу децу! Такође се захваљујемо и Нашим дивним родитељима без којих све ово не би ни било! Све честитке Нашим малим фудбалерима и Нашим Тренерима на овако Великом успеху!!”, поручено је из Управе клуба.

Подели на: