среда, 07. децембра 2022. | 21:28
Најновије вести

Горан Ковач нови председник Спортског савеза КиМ

Након оставке председника Спортског савеза Косова и Метохије Стевана Вуловића, у среду је одржана ванредна седница изборне скупштине Савеза у Звечану, на којој је за новог председника Савеза изабран Горан Ковач.

Поред разматрања Извештаја о досадашњем раду, Извештаја о финансијском пословању за предходну годину, плана и програма рада за наредни четворогодишњи период, као и предлога финансијског плана, на седници су изабрани органи Савеза.

За председника Савеза изабран је Горан Ковач, који се, како наводе, „захвалио на указаном поверењу и делегатима Скупштине изнео план и предлог рада Савеза у 25. тачака“.

„На предлог новог председника Ковача, за Управни одбор Савеза Скупштина је изгласано још шест чланова, и то Синишу Лазића за потпредседника Савеза, Александра Трајковића – Фудбалски савез КиМ, Милана Аритоновића – Спортски савез Косовска Каменица и Сашу Милошевића – Спортски савез Гњилане”, додаје се у саопштењу Спортског савеза КиМ.

Како даље наводе у саопштењу, Скупштина је досадашњем генералном секретару указала поверење па ће и у наредном периоду обављати исту функцију у Савезу, док су за Надзорни одбор изабрани Михаило Петковић, Љубиша Красић и Ратомир Максимовић.

Подели на: