Најновије вести

“Трофеј Милоша Красића” поново у рукама Црвене звезде

Турнир у Житковцу код Звечана на северу Косова и Метохије, на којем су учествовали фудбалери рођени 2009. године, освојили су малишани београдске Црвене звезде. Дечаци нашег најтрофејнијег клуба били су најуспешнији на турниру на којем је учествовало 16 екипа са КиМ и централне Србије.

 

Победама у групи, а потом и у нокаут фази, малишани Црвене звезде изборили су се за финале где су након бољег извођења пенала оправдали улогу фаворита и другу годину заредом били најбоља екипа на овом турниру.

Друго место заузели су њихови вршњаци из Зајечара, док је бронзано одличје засијало на грудима дечака из Фудбалског клуба Партизан из Београда.

Јунак финалне утакмице, голман Звезде Александар Кахриман, понео је и званично епитет најбољег голмана турнира, док је пехар за најбољег играча отишао у руке Ивана Вељковића из Зајечара.

Највише пута је противничку мрежу затресао Реља Драгосављевић из победничке екипе, а најбољи поштоваоци фер плеја били су малишани ФК “Пазар јуниорс” из Новог Пазара.

За најуспешније појединце и екипе организатори овог турнира, ОФК “Диф” из Косовске Митровице, уз помоћ бившег репрезентативца Србије Милоша Красића, обезбедили су вредне награде, а организацију су финансијски помогли и бројни приватни предузетници из Косовске Митровице.

Овогодишњи турнир окупио је више од 250 малишана.

Подели на: