субота, 10. јуна 2023. | 01:42
Најновије вести

Само заједно за српске интересе на КиМ

Председник Србије Александар Вучић поручио је да је време да се Срби уједине око свих важних питања и да швате да се, како каже, само заједно могу борити за српске интересе, посебно на Косову и Метохији и у целом региону.

 

Мислим да је важно да на све њихове позиве на сукобе ми већ у петак на једном од највећих политичких скупова у Србији у последњих 50 година позовемо људе на јединство и уједињење”, рекао је Александар Вучић у интервјуу за лист Ало.

Истакао је да је реч о позиву грађанима, а не политичким странкама.

“Након глупости и истинског дебакла скупа у организацији Ђиласа, Обрадовића и Јеремића који су претили и насилним преузимањем власти важно је да на све њихове позиве на сукобе већ у петак позовемо људе, не политичке странке, на јединство и уједињење”, додао је Вучић.

Навео је и да је јединство од пресудног значаја, као и да ће то људи у Србији и те како добро разумети.

“То значи да треба да се ујединимо око свих важних питања и економског напретка Србије и да покушамо да схватимо да се само заједно можемо борити за наше интересе, посебно на Косову и Метохији и у целом региону, и да добро разумемо да су поруке сукоба и подела међу Србима лоше за све оне који желе да инвестирају у нашу земљу”, истакао је председник.

Подели на: